День відкритих дверей на кафедрі будівельних і дорожніх машин в Online форматі

День відкритих дверей на кафедрі будівельних і дорожніх машин в Online форматі

 

9 жовтня о 16.00 на кафедрі будівельних і дорожніх машин відбувся День відкритих дверей. Зустріч пройшла в онлайн форматі використовуючи платформу Zoom. В заході прийняли участь потенційні абітурієнти, їх батьки та всі бажаючі хто прагнув дізнатися цікаву інформацію з спеціальності 133 Галузеве машинобудування, випускової кафедри будівельних і дорожніх машин та Університету. 

Зустріч пройшла в онлайн форматі використовуючи платформу Zoom

Відповідальний за профорієнтаційну роботу на кафедрі доцент Щукін Олександр Вікторович разом з колегами мали змогу надати вичерпну інформацію у вигляді презентацій та відеороликів щодо особливостей перспективного навчання на передовій спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», де зробили акцент на можливість отримання подвійного диплому з кордонними закладами вищої освіти на кафедрах-партнерах за спеціальністю, проходженням стажування та підвищення кваліфікації.

Особлива увага була приділена проекту умов вступу до вищого навчального закладу у 2021 році та змінам, які чекають на абітурієнтів наступного року.

Завдяки дистанційному формату спілкування у заході взяли участь представники Харківських і обласних шкіл, ліцеїв та технікумів. Також вдалося поспілкуватися з батьками абітурієнтів Дніпропетровської, Полтавської та Луганської області.

У програмі зустрічі представникам випускової кафедри будівельних і дорожніх машин за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» вдалося розкрити інновації у дистанційному навчанні у вигляді:

- презентації кафедри;

- організації процесу та огляд особливостей дистанційного навчання в умовах карантину;

- онлайн майстер-клас з комп'ютерного моделювання будівельних і дорожніх машин.

Доцент Орел Олександр Володимирович докладно розповів про перспективні місця працевлаштування наших випускників серед партнерів-роботодавців в Україні, а також за її межами.

Асистент Чаплигіна Олександра Михайлівна звернула увагу на необхідність у придбанні студентами необхідних компетенцій, знань, умінь і навичок з іноземної мови в сфері сучасного машинобудування. Вивчення англійської мови за професійним спрямуванням дозволяє підготувати студентів до сьогоднішніх вимог потенційних роботодавців.

До скорої зустрічі, шановні абітурієнти, на нашій кафедрі будівельних і дорожніх машин!

Олександр Вікторович Щукін, тел. 097-996-76-41; e-mail alexhome88@gmail.com


To top