Захист магістерських дипломних робіт на кафедрі Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій

На кафедрі АКІТ почався завершальний етап підготовки магістрів. Знання, вміння, компетентності, які студенти отримали під час навчання в університеті знайшли своє відображення в випускних кваліфікаційних роботах магістрів - студентів навчальної групи МА-61-19, захист яких розпочато 14 грудня 2020.

Теми та зміст магістерських кваліфікаційних робіт в повній мірі підтвердив інноваційний зміст навчання, яке впроваджено в навчальному процесі університету. Запорука успіху не тільки в якісній теоретичній підготовці, але і в практичній складовій навчання. Всі практичні заняття на кафедрі проходять з використанням навчально-матеріальної бази. Підготовка і захист магістерських кваліфікаційних робіт проходить в період дистанційного навчання, що додало проблем в проведенні цієї роботи. Треба було шукати в цих умовах різні способи роботи студентів і викладачів, аналізу й обробки інформації, проведенні досліджень. Проведення досліджень, оформлення результатів роботи і захист магістерських кваліфікаційних робіт в дистанційному режимі не викликали серйозних проблем. Для цього були застосовані бази даних викладачів, електронна пошта, система MOODLE, Zoom і інші. Сам захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів почалася згідно з графіком очно та дистанційно.

Вітаємо студентів навчальної групи МА-61-19 з успішним початком захисту магістерських кваліфікаційних робіт та отриманням надійної путівки в життя у вигляді диплома Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.


To top