NEWS

Published:

Обговорення ОП на 2024-2025 н. р. зі спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Харківського національного автомобільно-дорожнього університету запрошує всіх, хто бажає взяти участь у громадських обговореннях проєктів освітніх програм на 2024/2025 навчальний рік зі спеціальності 174 «Автоматизація,...

Published:

Профорієнтаційний захід, організований кафедрою АКІТ для школярів та викладачів Гутянського ліцею

5 березня відбувся профорієнтаційний захід, організований кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ХНАДУ для школярів та викладачів Гутянського ліцею Богодухівського району Харківської області, який активно розвиває інтерес до технічних спеціальностей серед молоді.

 

Під час...

Published:

Робота викладачів кафедри АКІТ з абітурієнтами на тему "Невизначеність НМТ і її вплив на моральний стан абітурієнта"

На цьому тижні викладачі кафедри АКІТ при спілкуванні з абітурієнтами приділили увагу одній з основних проблем НМТ  невизначеності того, які саме завдання з'являться на тесті. Ця невизначеність може серйозно вплинути на моральний стан абітурієнта, створюючи стрес і невпевненість.

Крім того,...

Published:

Пам’ятка про реєстрацію на НМТ майбутнім абітурієнтам кафедри АКІТ

 

На цьому тижні ми дізнались про дати реєстрації на НМТ.

Вона розпочнеться 14 березня і триватиме до 11 квітня.

В зв’язку з чим всі абітурієнти, які контактували з кафедрою АКІТ отримали пам’ятку з необхідним переліком документів для реєстрації.

Під час періоду реєстрації майбутній учасник НМТ має...

Published:

Марафон профорієнтаційних заходів від кафедри АКІТ

З 8 по 12 лютого кафедра автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій провела марафон онлайн профорієнтаційних заходів для учнів харківських шкіл.

Особлива увага була приділена наданню безкоштовних підготовчих курсів на базі університету, що спрямовані на підготовку до національного...

Published:

Проведена акредитація ОПП «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (молодший бакалавр)

Національне агентство із забезпечення якості освіти ухвалило рішення про успішне проходження акредитації освітньо-професійної програми початкового (короткий цикл) рівня «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ХНАДУ.

Маємо...

Published:

GENIUS Olympiad 2024

30 січня 2024 в Києві в очному режимі пройшов очний тур Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» GENIUS Olympiad Ukraine-2024, в якій взяв участь учень Харківського ліцею №36 Стрельник Арсеній, керівник професор Гурко О.Г. у категорії «РОБОТОТЕХНІКА».

GENIUS Olympiad (Олімпіада...

Published:

Наукові досягнення студентів (молодший бакалавр) кафедри АКІТ

Здобувачі вищої освіти взяли участь у VIII міжнародній  заочній науково-практичній конференції   «Innovative scientific research», яка проходила з 25 по 26 січня 2024 у м. Торонто (Канада)    

Published:

День відкритих дверей на кафедрі АКІТ

27 січня кафедра автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій організувала онлайн профорієнтаційний захід для учнів та їхніх батьків. Захід був присвячений вибору напрямку навчання та спеціальності для випускників шкіл.

Учасники заходу мали можливість віртуально поглибитися в світ...

Published:

Участь викладачів АКІТ в журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

21 січня 2024 року професор Гурко О.Г. та доцент Кононихін О.С. прийняли участь в журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2023/2024 навчальному році в секції Автоматизація та робототехніка та секції Енергетика та електротехніка....

Published:

ВІТАЄМО ВИПУСНИКА КАФЕДРИ АКІТ ДУДКА ДМИТРА З НАГОРОДОЮ «СРІБНИЙ ХРЕСТ»!

Випускника кафедри АКІТ Дудка Дмитра нагороджено почесним нагрудним знаком «Срібний хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Дмитра відзначили за особисту мужність і героїзм, самовідданість, високий професіоналізм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку.

Від...

Published:

Кафедра АКІТ вітає з Міжнародним днем програміста!

Сьогодні, 7 січня, Міжнародний день програміста! Вітаємо всіх наших талановитих студентів, випускників та колег з цим чудовим святом!

Нехай ваш код завжди буде чистим, функціональним і легко зрозумілим. Бажаємо вам вдячних користувачів, ефективних алгоритмів і невичерпної енергії для вирішення всіх...

To top