Участь викладачів АКІТ в журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

21 січня 2024 року професор Гурко О.Г. та доцент Кононихін О.С. прийняли участь в журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2023/2024 навчальному році в секції Автоматизація та робототехніка та секції Енергетика та електротехніка.

Обдаровані молоді дослідники не лише вразили своїми талантами та креативністю, але й демонстрували глибоке розуміння складних наукових концепцій. Їхні наукові роботи відзначаються не лише оригінальністю, але й практичним застосуванням здобутих знань.

Впевнені, що ці яскраві та амбіційні учні несуть в собі необхідність для майбутнього наукового розвитку нашої країни. Їхня участь у конкурсі є вагомим внеском у розвиток сучасних технологій та наукових відкриттів.

Зичимо перемог та подальших досягнень цим молодим науковцям, і віримо, що вони продовжать свій шлях у світле майбутнє, приносячи інновації та новаторські ідеї у світ науки та технологій.

 

 


To top