З Надією в серці – з вірою в Перемогу!

   Завершено роботу над удосконаленням освітньо-професійних програм спеціальності 151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" для  трьох рівнів підготовки: молодшого бакалавра, бакалавра, магістра   .

Пропозиції роботодавців і думки студентів були максимально враховані членами робочих груп під час роботи над проєктами освітньо-професійних програм.

За час громадського обговорення від внутрішніх та зовнішніх стейкхо́лдерів отримано низку зауважень та пропозиції до освітньо-професійних програм.  Робоча група провела аналіз ОП та врахувала бачення експертів та представників роботодавців щодо необхідності впровадження нових наукових досліджень в освітні компоненти ОП.     

Викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ХНАДУ висловлюють подяку за пропозиції, щодо удосконалення якості ОП зам. директору ДП «Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування», д.т.н., професору Овчаренку В.Є., професору кафедри системотехніки ХНУРЕ д.т.н., професору Безкоровайному В.В., директору інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НТУ «ХПІ» д. т. н. професору Годлевському М. Д., керівнику ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Транссистема», к.т.н. Татаринському В.Б. і сподіваються на подальшу співпрацю!

Освітньо-професійні програми спеціальності 151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" розміщені на сторінці кафедри АКІТ на сайті університету за посиланням.  


Вверх