НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

«Topical issues, achievements and innovations of fundamental and applied sciences» Лісабон (Португалія)

«Topical issues, achievements and innovations of fundamental and applied sciences» – назва десятої міжнародної науково-практичної конференції, у якій прийняла участь кафедра будівельних і дорожніх машин у Лісабоні (Португалія). Конференція була присвячена висвітленню важливих сучасних питань у інжиніринговій сфері . Наукова конференція 2021 у Поргтугалії – це публікації напрацювань світових науковців в області машинобудування, які цікаві сучасним науковцям.

Основні проблеми, які були висвітлені викладачами кафедри БДМ (доц. Щукін О.В., Доц. Орел О.В., доц. Ярижко О.В.) пов'язані із необхідністю розвитку зв'язків у конструюванні та експлуатації машин, вирішенню питань довговічності і надійності машин, підвищення їх ресурсу та якості. Участь у конференції для всіх учасників була дистанційною. Така форма участі дозволяє не витрачати багато часу і при цьому ставати повноцінним учасником наукової конференції. 

Міжнародна науково-практична конференція проходила у теплій атмосфері та мала велике значення для наукової спільноти. За результатами конференції були опубліковані тези та наші співробітники отримали електронні сертифікати.


Вверх