Результати 83-ої Міжнародної студентської наукової конференціії ХНАДУ

15 квітня 2021 року у платформі для відеоконференцій Zoom на базі кафедри метрології та безпеки життєдіяльності відбулась 83-я Міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ «Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно-небезпечних об’єктах» під головуванням завідувача кафедри, д.т.н, проф. Поляруса О.В.

Основна мета конференції - залучення студентів до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідом, визначення сучасних пробем, що можуть бути наслідком роботи техногенно-небезпечних об'єктів та які потребують детального дослідження та пошуку сучасних рішень для ліквідації або запобіганню цих наслідків.

Учасниками було підготовлено 35 доповідей.
Також було представлено 6 доповідей, котрі було виконано іноземними студентами під керівництвом доцента кафедри, к.т.н. Кравцова М.М. Логічним було рішенням розділити засідання наукового заходу на три частини.

Робота секції пройшла у теплій, дружній атмосфері. Гарній технічній підтримці конференції завдячуємо асистенту та аспіранту кафедри Лебединському А.В. Це відмітили й учасники наукового заходу.

Підводячи підсумки роботи конференції, кращими доповідями стали:
1. "Дослідження впливу неідентичності метрологічних характеристик датчиків температури на достовірність вимірювань просторового розполілу температури повітря" студентки групи ММ-31-18 Биценко Д.П. під керівництвом доцента кафедри, к.т.н. Коваля А.О.
2."Дослідження методів зменшення невизначеності вимірювань вимірювальними інформаційними системами тиску" студентки групи ММ-42т1-18 Плечовою Є.О. під керівництвом доцента кафедри, к.т.н. Коваля О.А.

 

 


Вверх